Minicart 0

Du har ingen produkter i handlekurven.

Om Dental Sør

Kontakt med Dental Sør skal være som en førsteklasses reise.

Dette innbefatter all kontakt med kunder, forretningsforbindelser og oss kolleger imellom.

Dental Sør har siden 1983 levert tjenester til tannhelsebransjen. Vi har et godt utbygd servicenett som dekker hele Norge, og våre dyktige medarbeidere kan hjelpe deg med det meste av utstyr til klinikken. I Mandal har vi hatt et stort reservedelslager i over 30 år, og her finner du seks dedikerte medarbeidere med lang erfaring.

Historien til Dental Sør finner du i menyen til venstre, nytt av 6 juli 2019 er at Plandent AS overtok 100% av aksjene i selskapet.

“Vi ønsket å finne nye eiere som ønsket å videreføre selskapet slik vi hadde bygd det opp fra starten i 1983” og dermed sikre alle ansatte i dagens lokaliseringer.

Frem til 1995 var DENTAL SørVICE Planmeca-forhandler, vi var derfor ikke ukjente for hverandre. Hele reisen fra første kontakt med Finnland i november 2018 til vi i august 2019 kunne feire overtagelsen sammen med alle ansatte, leverandører og gjester fra inn- og utland var derfor veldig positiv, men også selvsagt arbeidskrevende parallelt med den daglige driften.

Nå har vi drevet et år under nye eiere og svært lite har forandret seg for oss ansatte, og våre kunder skal ikke ha merket noen som helst forskjell!

Dental Sørs mål er det samme som før:

  • Levere på 1. klasse både internt og eksternt
  • Være en god representant for våre leverandører
  • Være en seriøs aktør og konkurrent til resten av bransjen

Av jan.thomassen@dentalnet.no
Markeds- og IT sjef
Tidligere hovedaksjonær og gründer.

Vi har en samling «famous handshakes» og her takker Jan Heikki Kyöstillä (eier og gründer av Planmeca OY) for handelen.

Vi feiret med fin middag på Hr. Redaktør, men først spanderte Jan konsert med Onsdagsbandet på alle som hadde lyst til å være med.