Minicart 0

Du har ingen produkter i handlekurven.

Aktuelle nyheter

Månedens nettdeal

I juni og juli måned så har vi gode priser på forskjellige sadler og stoler fra vår leverandør Support Design.

Les mer

Mikroskopets magi

I endodonti er nøyaktig behandling ikke bare avhengig av tannlegens tekniske ferdigheter og kunnskaper, men også av tydelig, detaljert visualisering av operasjonsfeltet.

Les mer

Tenker du på vannet ditt?

Rent vann – en nøkkelkomponent for vellykket dental behandling. Vi definerer det som vann som er grundig renset for partikler og urenheter. Imidlertid er det viktig å skille mellom rent drikkevann og vann som brukes spesifikt i dental behandling.

Les mer

Shining3D – Fantastisk pakkepris!

Shining3D-skanner: Folkeskanneren som tar intraoral skanning til nye høyder. Med One-Click printing automatiseres alt av tilpasninger og selvfølgeligheter, intuitivt og brukervennlig.

Les mer

Årets høstavis er her

Årets høstavis er klar, og denne gangen har vi satt sammen en avis med en rekke aktuelle artikler og tilbud. Denne avisen er også sendt ut på papir, men om du ikke har mottatt den, eller bare har lyst til å lese den digitalt kan du gjøre det under.

Les mer

Vårkampanjene er her

Det spirer og gror ute, og det betyr Vårslippet fra Dental Sør. Siden vi feirer 40 år i år, har vi valgt å ha et tilbud på uniter og CBCT som varer hele året gjennom. I tillegg får du årlig service (timer og servicekit) på utstyr til 20% rabatt i hele 2023.

Les mer

Unikt tilbud på KaVos Master-instrumenter

Nå får du Master-serien, KaVos premiuminstrumenter, til prisen av Expert. Fordelene er mange; turbinen stopper på ett sekund, alle instrumenter har patentert Plasmatec-belegg som gir et ekstra godt grep og vibrasjon og støy fra instrumentet er minimalt.

Les mer

NYHET! KaVo uniQa

Endelig lanserer KaVo en ny unit, og nye KaVo uniQa står for mer glede i hverdagen ettersom den oppfyller individuelle krav og ønsker. Når det gjelder ergonomi og arbeidsflyt er personlige preferanser, og til og med smak, viktigst. Individuelle praksis- og romkonsepter kan realiseres med uinQa, uten problemer.

Les mer