Minicart 0

Du har ingen produkter i handlekurven.

Aktuelle nyheter

Trådløs intraoral scanner

Shining3D – Fantastisk pakkepris!

Shining3D-skanner: Folkeskanneren som tar intraoral skanning til nye høyder. Med One-Click printing automatiseres alt av tilpasninger og selvfølgeligheter, intuitivt og brukervennlig.

Les mer

Årets høstavis er her

Årets høstavis er klar, og denne gangen har vi satt sammen en avis med en rekke aktuelle artikler og tilbud. Denne avisen er også sendt ut på papir, men om du ikke har mottatt den, eller bare har lyst til å lese den digitalt kan du gjøre det under.

Les mer

Vårkampanjene er her

Det spirer og gror ute, og det betyr Vårslippet fra Dental Sør. Siden vi feirer 40 år i år, har vi valgt å ha et tilbud på uniter og CBCT som varer hele året gjennom. I tillegg får du årlig service (timer og servicekit) på utstyr til 20% rabatt i hele 2023.

Les mer

Unikt tilbud på KaVos Master-instrumenter

Nå får du Master-serien, KaVos premiuminstrumenter, til prisen av Expert. Fordelene er mange; turbinen stopper på ett sekund, alle instrumenter har patentert Plasmatec-belegg som gir et ekstra godt grep og vibrasjon og støy fra instrumentet er minimalt.

Les mer

NYHET! KaVo uniQa

Endelig lanserer KaVo en ny unit, og nye KaVo uniQa står for mer glede i hverdagen ettersom den oppfyller individuelle krav og ønsker. Når det gjelder ergonomi og arbeidsflyt er personlige preferanser, og til og med smak, viktigst. Individuelle praksis- og romkonsepter kan realiseres med uinQa, uten problemer.

Les mer

Årets julegaver går til Frelsesarmeen

Tradisjonen tro har vi gitt gaver til Frelsesarmeens gaveinnsamling i Mandal, og i år har vi valgt ut gaver til ungdom etter ønske fra Frelsesarmeen selv. Vi gleder oss over å kunne bidra i denne viktige innsamlinga år etter år, og håper vi kan glede noen med vårt lille bidrag.

Les mer

Rasim tegner din nye klinikk

Når Rasim skal tegne en ny klinikk liker han å tenke nytt. Den neste klinikken skal alltid være den beste. I tillegg er han veldig opptatt av å skape god flyt, og tegner alltid klinikker han gjerne kunne tenke seg å jobbe i selv. Det er også svært viktig for han at kundens behov blir møtt, og tar dine ønsker med inn i arbeidet. Han tegner ofte to-tre forslag til deg, som dere går gjennom sammen. Som han selv sier: Det finnes ikke to like klinikker.

Les mer