Minicart 0
  • Du har ingen produkter i handlekurven.

Den aller siste nye klinikken i Akershus fylke

– Jeg synes ikke det er en overdrivelse når jeg sier at Norges flotteste tannklinikk nå ligger i Asker. Med disse lokalene viser Asker tannklinikk vei inn i Viken, sier Kirsten Nerheim Ahlsen, direktør for tannhelsetjenesten i Akershus fylkeskommune. Tannklinikken har ti moderne behandlingsrom og er Akershus fylkeskommunes største, målt i areal.

– Jeg er virkelig imponert over det entreprenøren og arkitekt har fått til i samarbeid med Dental Sør som har levert utstyr og som har stått for detaljtegningene og den tekniske planleggingen samt interiørarkitekt Ellen-Britt Aasans utsøkte smak. Lokalene er utformet for at det skal være en fryd for pasientene å oppholde seg her, og det merker man allerede når man kommer inn, hvor venterommet er omdefinert til velkomstrommet. Det synes jeg er betegnende for disse lokalene, sier Ahlsen.

Klinikksjef ved Asker sentrum tannklinikk, Birgit Hjort Kollevold, er glad for å overta så flotte lokaler.

– En mer moderne og sentralt beliggende klinikk skal man lete lenge etter. Vi som jobber her kan være stolte over å jobbe i så fine lokaler. I tillegg har prosessen vært veldig fin, fra begynnelse til slutt, sier Kollevold.

Vil du vite mer om klinikken og se bilder? Gå inn på  for mer informasjon.