Minicart 0

Du har ingen produkter i handlekurven.

Vurderer du å bytte til ny tannlegeunit? – Bytt nå og få 60 000,- for din gamle!

Det går mot vår, og naturen blomstrer og får nytt liv. Hvorfor ikke gi nytt liv til tannklinikken?

Bytt inn din gamle tannlegeunit – og benytt deg av vårt fantastiske tilbud på fem ulike units i en begrenset periode frem mot sommeren. Ikke nøl og ta kontakt via forespørsel og fyll ut skjema.

 

Vi tar imot din gamle tannlegeunit – uansett tilstand og merke.

 

Du kan velge mellom fem fantastiske tannlegeuniter. Les deg opp og ta kontakt med oss via forespørsel og kontaktskjema for mer informasjon og priser.

Heka S+

Heka S+ er en av tannlegeunitene vi har kampanje på. Den er en imponerende unit som forener det ypperste innen ergonomi, hygiene og design! Med et gjennomgående bruk av aluminium og glass, er levetiden forlenget og skaper samtidig rene og flate overflater som optimaliserer hygiene og gir enestående design!

Se brosjyre (for Heka G):

 

Kavo UniQa

Kavo UniQa – utallige valgmuligheter gjør denne tannlegeuniten unik, akkurat som deg! Skaff deg en premium unit som er skreddersydd deg!

Les brosjyre for UniQa:

Se alle de aktuelle unitene for kampanjen

Ta kontakt med oss via skjema og forespørsel

Ønsker du å vite mer om tilbudet og våre kvalitets-uniter? Det beste er om du tar kontakt via skjema – og vi avtaler en samtale. Vi tilbyr rask levering slik at du kan få det du trenger når du trenger det. Dental Sør er din pålitelige partner  – vi er her for å veilede deg og levere utstyr som gjør din arbiedshverdag enkel og mest mulig behagelig for at du skal få utført ditt arbeide.

 

 

Hvorfor Velge Oss?

  • Ekspertise: Med årevis av erfaring innen bransjen, er vi stolte av å kunne tilby ekspertise og veiledning. Vårt team er dedikert til å støtte deg i å finne de beste løsningene for dine behov.
  • Kvalitet: Vi forplikter oss til å tilby utstyr av topp kvalitet. Alle våre produkter gjennomgår grundige kvalitetskontroller for å sikre pålitelighet og holdbarhet.
  • Kundeservice: Kundetilfredshet er vår prioritet. Vår dedikerte kundeserviceteam er klart til å svare på dine spørsmål, gi råd og løse eventuelle problemer du måtte støte på.
  • Konkurransedyktige Priser: Vi streber etter å tilby konkurransedyktige priser uten å gå på kompromiss med kvaliteten.