Minicart 0

Du har ingen produkter i handlekurven.

Klinikkplanlegging

 

Vår kompetanse fra mer enn 30 år i dentalbransjen, og våre leverandører på innredning og utstyr har bevist at vi også kan levere perfekte løsninger til andre bransjer.

 

VISSTE DU AT?

Vi innreder også legekontor, resepsjoner, laboratorie og veterinærer. Selv om Dental Sør har spesialisert seg på tannlegekontorer i en årrekke legger vi den samme kompetansen inn i innredningen av andre typer klinikker.

Ny unit, ominnredning- eller flytteplaner?
– Vi kan hjelpe uansett.

rasim-maksumic-med-tommestokk-og-bakgrunn

 

Rasim, vår tekniske tegner, treffer du på mail rasim.maksumic@dentalsor.no eller telefon 930 62 222

Rasim er også sertifisert Climo-montør. Lurer du på om en ny Heka- eller KaVo-unit vil passe i ditt behandlingsrom? Send oss en målsatt skisse, og vi tegner den inn både i plan og 3D.

Rasim Maksumic er vår tekniske tegner som jobber med praksisplanlegging på fulltid. Sammen med vårt salgs- og servicepersonell, tegner og prosjekterer Rasim alt fra enkle ominnredninger til store komplekse klinikker.

Når rominndelingen og de gode kommunikasjonsløsningene er på plass, leverer vi detaljerte innredningsforslag, også i plan- og 3D-tegninger. Tegnearbeid blir fakturert, men hvis innredning eller utstyr kjøpes fra oss får du gode rabatter.

Våre teknikere følger prosjektet fra start til ferdigstillelse. Arbeidet utføres i henhold til tekniske spesifikasjoner.

De nyeste prosjektene