Minicart 0

Du har ingen produkter i handlekurven.

Er du vår nye tekniker i Oslo?

Dine nye arbeidskolleger?

Er du teknisk dyktig, utadvendt og engasjert? Da er det deg vi leter etter. Dental Sør søker en proaktiv tekniker til vårt kontor i Oslo. Vi kan tilby en arbeidsplass med lang historie, spennende kunder og gode kolleger. Dental Sør ble etablert i 1983, og er kjent for sine gode og nære relasjoner til kunder og leverandører.

En tillitsskapende servicetekniker

Vi ser etter deg som er serviceinnstilt, selvstendig, systematisk og pliktoppfyllende. Du må kunne kommuniserer på flytende norsk og samarbeide godt med kolleger, kunder og leverandører. I stillingen som servicetekniker vil du jobbe mye selvstendig, og det er derfor viktig at du er tillitskapende, kommuniserer godt og kan yte den beste servicen til våre kunder i Østlandsområdet.

I det daglige arbeidet vil du samarbeide tett med det trivelige og erfarne personellet på servicesenteret som tilrettelegger arbeidsoppgavene og dagen din. Du har også 15 andre dyktige serviceteknikere å støtte deg på, som vil kunne hjelpe deg også etter opplæringsperioden er over.

Arbeidet består av reparasjon av tannlegeutstyr på tannklinikken, planlagte årlige servicer og nymonteringer ute hos våre offentlige og private kunder. Ved behov vil reparasjon av utstyr inne på vårt verksted også være en arbeidsoppgave.

Et firma med godt arbeidsmiljø

Vi verdsetter vårt kollegiale miljø veldig høyt, og har høy fokus på trivsel og tilhørighet. Våre totalt 36 ansatte er fordelt på kontorer i Mandal, Oslo, Bergen, Trondheim, Stavanger og Skien. Vi ønsker å levere tjenester til våre kunder på høyt nivå, og mottoet vårt er at et møte med oss skal være som en førsteklasses reise.

Reise i forbindelse med oppdrag til andre steder av landet, interne kurs og samlinger for opplæring i inn- og utland må påregnes.

Dette vil du jobbe med

Som servicetekniker vil du utføre årlige service, reparasjoner og nymontering av utstyr ute hos kundene. Når du er ute på klinikkene vil du være et bindeledd mellom kunder og salgsansvarlige ved nyanskaffelse av utstyr, og du kan selv aktivt avtale periodiske serviceoppdrag.

Hvem er du?

Vi søker deg som er teknisk dyktig, med evne til å se, formidle og løse kundenes behov. Du er positiv, utadvendt og en omsorgsfull medspiller. Det er en fordel om du løser oppgavene dine effektivt og systematisk, og holder orden. Er du i tillegg serviceinstilt med stor evne til å skape tillit og gode relasjoner til våre kunder er du perfekt for denne jobben.

Har du tidligere erfaring med service av tannlegeutstyr/lignende eller elektroutdannelse i en annen fagkrets enn det som er listet under oppfordres du til å søke på stillingen.

Ønskede kvalifikasjoner

 • Formell fagutdannelse som dataelektroniker, serviceelektroniker, Radio/TV eller tilsvarende.
 • Teknisk fagskole eller tilsvarende, elektronikk- eller elkraftlinje.
 • Fagbrev Gr. L, svakstrøm, automatiker eller lignende.
 • Samtykke fra DSB om reparasjon av elektromedisinsk utstyr.
 • Gode datatekniske kunnskaper.
 • Førerkort kl. B og BE
 • Samtykke fra DSB om reparasjon av elektromedisinsk utstyr.

Vi kan tilby

 • Varierte og utfordrende tekniske arbeidsoppgaver.
 • Opplæring i inn- og utland.
 • Et godt arbeidsmiljø i et veletablert firma.
 • Servicebil
 • Konkurransedyktige lønnsbetingelser
 • Pensjons-, reise og helseforsikring.
 • Tiltredelse etter avtale.

 

Send din søknad og CV til Lars eller daglig leder Simen:

Lars Krumsvik
Service- og ettermarkedssjef

lars.krumsvik@dentalsor.no
+47 902 00 157

Simen Brualøkken
Daglig Leder

simen.brualokken@dentalsor.no
+47 417 32 422