Minicart 0

Du har ingen produkter i handlekurven.

Vi støtter kreftsaken

I år som i fjor bruker vi i Dental Sør november på å støtte kreftsaken. I år har Kreftforeningen lansert kampanjen #Mennsnakkomdet, som setter fokus på at menn som er eller har vært rammet av kreft må bli flinkere til å snakke om hvordan dette påvirker dem.

 

Dette synes vi er et veldig bra tiltak, og vi ønsker å være med på å støtte opp om dette budskapet. Derfor laserer vi en Antibac-kampanje i nettbutikken vår, hvor vi støtter kreftsaken med 50 kr når du handler Antibacprodukter for over 500,-. I tillegg får du med en «Blå Sløyfe»-pin fra 2019-kampanjen.

Se utvalget

 

Automatisk dispenser
Vi lanserer også et større pakketilbud, hvor du støtter kreftsaken med 500,- og får tilsendt en «Blå Sløyfe»-pin. For 5200,- kan du nå få en komplett automatisk Antibac-dispenser på frittstående stativ. Med i pakken får du i tillegg sprutskål, 4 poser med håndsprit, 4 batterier og du kan velge mellom sort og hvit dispenser.

Gå til tilbudet

 

Kjøper du en dispenser kan du få med plakat til søylen med egen logo av oss, alt du trenger å gjøre er å sende deres logo hit når du bestiller, så ordner vi resten. Se plakaten her: Dispenserplakat

 

Tilbudene varer ut november, kjøp direkte i nettbutikken eller ring oss hvis du trenger hjelp til å sette opp bruker.