Minicart 0

Du har ingen produkter i handlekurven.

Vi lanserer tre heldige vinnere

 

Vi fikk totalt inn 40 gode søknader til de over 3000 profylakseproduktene vi ønsket å gi bort, noe vi er veldig stolte og takknemlige for. For et engasjement! Skal si der er mye frivillighet i tannhelse-Norge!

Edina fordeler varene i ekser til vinnerne

Etter fristen for innsending gikk ut 20. mai har vi gått gjennom alle søknadene, og vi har gjort vårt beste for å velge ut de mest trengende og som faktisk kunne bruke de varene vi hadde å gi bort. Mange av varene har sitt bruksområde på klinikken, og det var derfor viktig at mottakerne drev en form for klinikk. Det var også viktig at prosjektet var tuftet på frivillighet, var for trengende og «ikke kommersielt».

De aller fleste søkerne var godt kvalifisert, men vi måtte ta et valg og vi endte til slutt opp med tre verdige vinnere. Edina har fordelt varene i esker til de tre, og vi er stolte av å kunne presentere:

 

Klinikken i Trondheim

Frelsesarmeens Rusomsorg i Trondheim

Kim R. Bøen søkte om varer til tannklinikken de driver for pasienter innen rusomsorg på Hveita i Trondheim. Planen er å kunne overlevere varene personlig, og få presentert vinnerne på en ordentlig måte. Klinikkens arbeid med å gi tannbehandling for en utsatt gruppe var et viktig kriteria for at Frelsesarmeens klinikk i Trondheim ble valgt ut.

Vi har hjulpet dem før

Les mer om tilbudet

 

Et teambilde fra skipet

YWAM Medical Ships

Organisasjonen har to skip som seiler rundt i Papa Ny Guinea. Der har folk liten eller ingen tilgang på profylaksprodukter og tannbehandling. Ombord har de med seg to tannlegestoler og driver med tannlegearbeid der de kan.

Søknaden på vegne av YWAM Medical Ships kom fra Anette Skuland v/Tannlege Sør. Varene er snart på vei med en av oss i Dental Sør.

Les mer om prosjektet

Prosjektets nettside

Fra klinikken i Albania

Hjelpeorganisasjon Team Albania

Dette er en hjelpeorganisasjon som har drevet sitt hjelpearbeid i Albania siden 1994 og i Kosovo siden 2000. I Drenas, i Kosovo, driver de et tannlegekontor i lokaler på byens sykehus.

De har 2 tannlegestoler hvor en tannlege og tre assistenter jobber frivillig. De som blir behandlet er de fattigste av de fattige, og all behandling er selvfølgelig gratis.

Les mer om Team Albania

Prosjektets nettside

 

Vi leverer ut alle varene fortløpende, og ser frem til å kunne rapportere mer fra alle tre vinnerne så fort varene har nådd målet sitt.

Tusen takk for all deltagelse, hilsen oss i Dental Sør AS