Minicart 0

Du har ingen produkter i handlekurven.

Vi har en vinner: Jack tok jackpot!

«Bli grønnere»-kampanjen hvor Dental Sør fokuserer på å minske papirforbruket, samtidig som vi henter inn riktig kundeinformasjon for å sende ut relevant informasjon til kunden har blitt en stor suksess. Denne gangen var det Jack Kuvaas som stakk av med seieren, han vant en iPad.

Dental Sør har som mål å være helt i toppsjiktet når det gjelder digital markedsføring. Dette betyr ikke at vi har sluttet helt med tilbudsaviser og annet på trykk, men ved å minske omfanget håper vi å kunne leve opp til miljøsertifiseringen vår. Vi opplever også at vi får sendt de enkelte tannlegene mer skreddersydd og relevant informasjon via våre nyhetsbrev, tilbudsmail og kursinvitasjoner. Den som melder seg på har også mulighet til å luke ut de temaene som ikke virker relevante.

Kuvaas hadde tidligere vært på kurs med Dental Sør, og han og de andre på klinikken i Holmestrand likte det grønne fokuset i kampanjen.

Nå i høst har vi satt i gang en ny runde av «Bli grønnere»-kampanjen. Denne gangen står det om en splitter ny mobiltelefon vi håper en heldig vinner kan bruke til å lese nyhetsbrev fra oss. Kjenner du noen som kunne blitt bedre kjent med oss og våre produkter? Tips dem nyhetsbrevet vårt i dag. Ny vinner trekkes 20. desember.