Minicart 0

Du har ingen produkter i handlekurven.

Et bærekraftig kunststykke

Er du opptatt av bærekraft og design? Har du slitt med håndleddslitasje på grunn av tilbaketrekk fra piskene? Da er UnicLine S uniten for deg!

På grunn av avbalanserte instrumenter, fjæret for minimal belastning av dine håndledd er dette uniten for deg som har hatt problemer med tilbaketrekk tidligere.

Heka UnicLine S er bygget på bærekraftige materialer, slik at nesten hele uniten kan resirkuleres. Nettopp derfor er UnicLine S et perfekt valg for den miljøbevisste tannlegen.

 

FABRIKKBESØK
Vi arrangerer fabrikkbesøk til Hekas lokaler i København senere i 2020. Datoen for turen er enda ikke klar, men ta kontakt med Ivar Hokland ved interesse. Under oppholdet vil du få en omvisning i produksjonen, god mat og egentid i byen.

Hva betyr egentlig avbalanserte instrumenter?

Mange tannleger sliter med håndleddsslitasje da tilbaketrekket til piskene er ganske kraftig på mange unit-modeller.

Dette problemet har Heka tatt tak i. På Heka ULS er hvert instrument individuelt avbalansert med en fjær, som nøyaktig nøytraliserer instrumentets vekt ved pasientens munn – uten å trekke seg tilbake. Dermed hjelper UnicLine S med å bære instrumentet uten å hemme din bevegelsesfrihet.

Resultatet er at du kan arbeide med stor presisjon, og minimal belastning av håndledd og underarm.

Dette er inkludert:

Heka UnicLine S er utstyrt med bl.a : 5 moduler (sprøyte, børsteløs motor m/LED lys, EMS No pain-scaler, satelec herdelampe og turbin), LED operasjonslampe, pasientstol, helautomatisk sugeslangerens, fonteneventil for vått sug og dreibar fontene.

Du får altså en komplett godt utstyrt unit uten å måtte bestille en masse tillegg og oppgraderinger.