Minicart 0

Du har ingen produkter i handlekurven.

Tirsdag 22. juni takket vi av en god venn og kollega.

Av Jan Thomasssen

Arne Marius har vært vår daglige leder i drøyt 8 år, og i vinter bestemte han seg for at tiden var inne til å roe ned etter et livslangt engasjement innen ulike medisin- og helsevirksomheter. Daglig leder er ingen 9-4 jobb!

Festligheten foregikk på Kastellet restaurant i Mandal, og siden våre hovedleverandører ikke kunne delta fysisk ble det takketaler og hilsener via Teams.

Marius er kjent for sine «Far tar helg» bilder på Facebook, hvor det går mye i peanøtter og øl, så Bjørn fra Heka hadde like godt sendt over 5 kg nøtter, og 5 liter øl 🙂
Fra bedriften fikk Marius med seg en keramikktann fra Torunns Keramikk.

En tydelig rørt Marius mottok mange og vel fortjente godord fra alle kanter. Å referere alt her blir alt for langt, men vi kan røpe såpass at Marius huskes for den som så alle, alltid hadde tid til en prat, en kontordør som alltid var åpen og han løste konflikter med stø hånd.

Marius tok oss over den magiske 100 MNOK grensen, fikk oss ISO-sertifisert og satte fart i vårt interne kvalitetssystem.

Jeg er så heldig å ha kjent Marius siden vi møttes i Risør i 1977, jeg lurte han med på hytta for snart 9 år siden og ga han jobben hos oss, og vi skal holde på dette vennskapet livet ut!

På vegne av en gjeng takknemlige supportere takker jeg Marius for tiden i Dental Sør.