Minicart 0

Du har ingen produkter i handlekurven.

Shining3D – Fantastisk pakkepris!

Shining3D-skanner: Folkeskanneren som tar intraoral skanning til nye høyder. Med One-Click printing automatiseres alt av tilpasninger og selvfølgeligheter, intuitivt og brukervennlig.

I en verden der teknologiske fremskritt transformerer vår daglige tilværelse, har Shining3D introdusert en revolusjonerende skanner som gjør 3D-skanning tilgjengelig for tannleger og lab. Med sitt innovative design og brukervennlige grensesnitt har Shining3D-skanneren raskt fått rykte som «folkeskanneren» – et apparat som gjør 3D-skanning tilgjengelig for alle.

Brukervennlig grensesnitt: Det som virkelig gjør Shining3D-skanneren til folkeskanneren, er dens intuitive brukergrensesnitt. Selv de uten teknisk bakgrunn kan enkelt navigere og utføre 3D-skanninger med letthet. Den brukervennlige programvaren guider brukerne gjennom trinnvise prosesser, slik at alle kan oppleve gleden ved å skape sine egne 3D-modeller.

Rimelig: Shining3D har gjort det til sitt mål å gjøre avansert teknologi tilgjengelig for alle. Folkeskanneren er ikke bare imponerende med sine funksjoner, men også med sin overkommelige pris. Dette gjør den tilgjengelig for en bred gruppe tannleger og laboratorier som ønsker å integrere 3D-skanning i sin daglige virksomhet.

Shining3D Scanner representerer en ny æra innen tannlegers tilgang til 3D-skanning. Den kombinerer teknologisk utvikling med en dedikert tilnærming til tannhelsebehov. Med Shining3D blir 3D-skanning ikke bare en teknologisk prestasjon, men en uunnværlig ressurs for tannleger som streber etter presisjon, effektivitet og forbedret pasientomsorg.

 

Ta kontakt hvis du er interessert i å høre mer om produktportefølje, eller vil ha en demonstrasjon. Vi vil gjerne fortelle og vise mer av disse produktene.

Richard Haltnes
Salg Imaging & Digitalization
Tlf 93 01 01 06
rickard.haltnes@dentalsor.no

Freddy Bukkøy
Salg- og servicetekniker, Imaging & Digitalization
Tlf 95 77 53 93
freddy.bukkoy@dentalsor.no