Minicart 0

Du har ingen produkter i handlekurven.

Rasim tegner din nye klinikk

Når Rasim skal tegne en ny klinikk liker han å tenke nytt. Den neste klinikken skal alltid være den beste. I tillegg er han veldig opptatt av å skape god flyt, og tegner alltid klinikker han gjerne kunne tenke seg å jobbe i selv. Det er også svært viktig for han at kundens behov blir møtt, og tar dine ønsker med inn i arbeidet. Han tegner ofte to-tre forslag til deg, som dere går gjennom sammen. Som han selv sier: Det finnes ikke to like klinikker.

Det starter ofte med en telefon eller en mail. En tannlege har kanskje oppdaget et spennende lokale og ønsker å starte klinikk der. I første omgang blir vi gjerne med på befaring.

– Det er veldig effektivt med Rasim, han ser veldig fort om prosjektet lar seg løse når han er ute på befaring.

Eddie Brandsvoll

Når vi er ute på befaring er vi opptatt av at de tekniske løsningene vil la seg gjennomføre. Hvis lokalet ikke er egnet kan det hende at tannlegen må se seg om etter et bedre alternativ i samme område, men som regel finner vi løsninger for den lokasjonen kunden har sett seg ut. Rasim ser dette veldig fort, og kan gi deg en pekepinn på om antall behandlingsrom du har sett for deg lar seg realisere i lokalet du vil bruke.

Vi har mye erfaring med dette tidlige arbeidet og med kontakten med gårdeier, og vi hjelper deg selvfølgelig også med dette. Vår visjon er å følge klinikken hele veien fra tanke til ferdig operativ klinikk. På den måten kan du konsentrere deg om å være tannlege, mens vi ordner din nye drømmeklinikk.

Med deg på reisen får du et team som består av praksisplanlegger Rasim, en prosjektleder, en selger og våre dyktige serviceteknikere som til slutt vil montere utstyret. Vi har alt det utstyret du måtte trenge, og i samarbeid med vår selger finner du det utstyret som passer deg best.

Høres dette interessant ut? Ta kontakt med Rasim på 930 62 222 eller på mail til rasim.maksumic@dentalnet.no, for å høre hva vi kan gjøre for deg. Vi gleder oss allerede til å legge ut bilder av din klinikk på våre hjemmesider!