Minicart 0

Du har ingen produkter i handlekurven.

Ensjø tannklinikk: Dental Studio

Noen ganger er vi så heldige at vi får være med på laget når unge tannleger skal etablere seg for første gang. Dette var tilfellet da vi ble kontaktet av Sara Jalili og Toni Berg Alsamaria, som i dag driver Ensjø tannklinikk. Med en god dose pågangsmot og mange gode ideer ble deres drømmeklinikk åpnet i mai 2021.

De to tannlegene, som hadde jobbet noen år på Sørlandet, ønsket å skape sitt eget konsept i hjembyen Oslo. Noe av det første de gjorde var å ta kontakt med oss i Dental Sør, og vi ble med på befaring i tomt lokale. Etter hvert bestemte Sara og Toni seg for lokalet på Ensjø, og Rasim begynte å tegne planløsninger.

Rasim og de to tannlegene kom i fellesskap frem til en romslig planløsning med fokus på mye naturlig lys. Entreprenør ble satt på oppdraget, og Dental Sør har hele veien bistått klinikkeierne i byggemøter. Klinikkeierne var ikke redd for å skille seg ut, og har gjort materialvalg som er litt uvanlig for den klassiske tannklinikken. De har med det klart å skape et unikt og koselig uttrykk som kanskje kan minne mer om et spa eller moderne hjem.

Hele veien har de hatt vår selger Tommy med seg. Tommy var relativt fersk da dette prosjektet satte i gang, og dette ble derfor hans første klinikkprosjekt. Både han og resten av teamet har fått svært gode tilbakemeldinger, og han har selv hatt en veldig spennende prosess.

Som klinikk har de også valgt å ha ekstra tilrettelegging for dem med tannlegeskrekk, og har til og med et eget konsultasjonsrom hvor de som er engstelige kan komme før de eventuelt setter seg i stolen.

For oss har det vært svært givende å få følge disse to på veien, og det er alltid gøy når unge tannleger tør å satse på egenhånd. Når de i tillegg ønsker å skape en klinikk som skiller seg litt ut i mengden blir det ekstra spennende. Interiørvalg er det Sara Jalili selv som har stått for. Hun har fått til et flott uttrykk med rene linjer, fiskebeinsparkett på gulvet og neonskilt på veggene. Klinikken fremstår som lun og innbydende, og har i dag fire ansatte.

Vi gratulerer dem med en flott arbeidsplass!

ENSJØ TANNKLINIKK AS
Stifitet: 2020
Adresse: Ensjøveien 21 E, 0655 Oslo

 

 

UTSTYR FRA DENTAL SØR:
Heka UnicLine S
KaVo Focus intraoral røntgen
KaVo OPG
Climo innredning
Cattani sugemotor
Cattani kompressor
Foliesveiser
DMT våtsug
Eco vannfilter
Lisa autoklav
Miele desinfektor
DAC