Minicart 0

Du har ingen produkter i handlekurven.

Ny tannklinikk i Asker sentrum

Tannklinikken har ti moderne behandlingsrom og er Akershus fylkeskommunes største, målt i areal.

– Jeg synes ikke det er en overdrivelse når jeg sier at Norges flotteste tannklinikk nå ligger i Asker. Med disse lokalene viser Asker tannklinikk vei inn i Viken, sier Kirsten Nerheim Ahlsen, direktør for tannhelsetjenesten i Akershus fylkeskommune.
– Jeg er virkelig imponert over det entreprenøren og arkitekt har fått til i samarbeid med Dental Sør som har levert utstyr og som har stått for detaljtegningene og den tekniske planleggingen samt interiørarkitekt Ellen-Britt Aasans utsøkte smak. Lokalene er utformet for at det skal være en fryd for pasientene å oppholde seg her, og det merker man allerede når man kommer inn, hvor venterommet er omdefinert til velkomstrommet. Det synes jeg er betegnende for disse lokalene, sier Ahlsen.

Klinikksjef ved Asker sentrum tannklinikk, Birgit Hjort Kollevold, er glad for å overta så flotte lokaler.

– En mer moderne og sentralt beliggende klinikk skal man lete lenge etter. Vi som jobber her kan være stolte over å jobbe i så fine lokaler. I tillegg har prosessen vært veldig fin, fra begynnelse til slutt, sier Kollevold.

Størst i fylket
Med 10 moderne behandlingsrom og lokaler på 560 kvadratmeter er tannklinikken den største i Akershus fylkeskommune.
– Det er viktig at lokalene har en lokal forankring. I tillegg til lokale bildemotiver har også rommene fått navn fra Asker-området. Vi har også vært så heldig å få et stort møterom, slik at vi kan holde felles faglige og sosiale møter for ansatte i det nye tannhelsedistriktet her, sier Ahlsen.
Klinikken tar også i bruk en moderne ankomstløsning for registrering av pasienter, som også blir brukt på legekontorer rundt om i landet.
– Dette viser hvor fremtidsrettet denne klinikken er. Det har blitt et signalbygg vi kan være stolte av og som brukerne vil ha stor glede av i mange år fremover, sier Ahlsen.
Asker sentrum tannklinikk erstatter Askerholmen tannklinikk, som skal rives.
Det er AFK eiendom FKF ved Cesilie Sveen som har hatt prosjektledelsen.

Vennlig hilsen
Torhild Simble – Tannhelsetjenesten Akershus

 

Vi i Dental Sør takket for et flott samarbeide med denne siste klinikken i Akershus ved overrekke en keramikktann fra Torunns Keramikk. Vi har levert utstyr som skal vare, derfor også en gave som skal vare minst like lenge. Men nye uniter fra Heka, røntgenutstyr fra Kavo, innredning fra Climo, belysning fra D-Tec og masse annet ønsker vi de ansatte hjertelig til lykke med Norges «hittil» flotteste klinikk. Hittil for de den neste skal etter vår målsetning alltid bli bedre en den forrige, men etter denne klinikken blir det en utfordring i 2020!

På vegne av Rasim, Arne Marius, Lars og meg selv som fikk være med på åpning,
samt alle i Dental Sør, hjertelig til lykke!

Hilsen jan.thomassen@dentalnet.no