Minicart 0

Du har ingen produkter i handlekurven.

Ny tekniker i Telemark

Vår dyktige tekniker i Telemark over flere år, Nils Kristian Hegna har valgt å slutte i Dental Sør for å søke nye utfordringer i ny bransje. Hans sko er vanskelige å fylle, men heldigvis har vi fått på plass en dyktig mann ved navn Stian Gunnerud. Han har mye erfaring med service fra før, motiveres av utfordringer og etter en god opplæringsperiode er han klar til innsats!

 

Stian er en mann med mange interesser. På fritiden driver han egen gård på Lunde i Telemark sammen med kone og tre flotte barn, er lidenskapelig opptatt av MC og styrer både fjernstyrte biler og fly/helikopter. Han liker å holde seg i aktivitet og ha plass å boltre seg på. Jobben i Dental Sør valgte han å søke på fordi han så på den som en spennende utfordring. Fra før av har han fagbrev GrL og fagskoleteknikerutdannelse fra Fagskolen i Telemark. Han er han godt kjent med elektro, men nå utfordres han også av både vann- og luftkoblinger.

 

Tidligere har han jobbet som servicetekniker med fokus på vedlikehold av effektbrytere i både Schneider Electric og ABB. Jobben har bydd på mye reising i inn- og utland, både on- og offshore. Stian liker å være i farta, men ser nå frem til en arbeidshverdag med litt kortere reisevei mellom jobb og hjem. De varierte arbeidsoppgavene gjør at ingen dag er helt like, og dette passer Stian. Han trekker frem at jobben også innebærer å være litt «sin egen herre», og legge opp dagen slik det passer best for kundene og seg selv.

 

«Frihet under ansvar passer meg utmerket, og kundene har selvsagt alltid første prioritet.»

-Stian Gunnerud

 

I opplæringstida har han hatt god nytte av forgjengeren Nils. Det har vært mye å sette seg inn i, og da har det vært nyttig å ha en erfaren mann ved sin side. Stian er takknemlig for tiden de fikk sammen. Selv om han er en dreven servicetekniker fra før av er det alltid nye problemstillinger og arbeidsoppgaver i en ny bransje. I tiden de jobbet sammen utførte de for eksempel Kit service på hver sin unit på klinikkene, og det var fint for Stian å ha en han kunne spørre når det dukket opp nye problemer. De fleste av oppgavene begynner å sitte, og nå er det kun få av de faste kundene i området hans han ikke har fått hilst på enda.

 

«Det blir som regel en del kunder i løpet av en dag. Jeg opplever å ha blitt tatt godt imot av alle sammen. Gi meg litt tid, så skal jeg nok være på fornavn med de fleste!»

-Stian Gunnerud

 

Vi i Dental Sør vil benytte anledningen til å ønske Stian varmt velkommen til teamet, og takke Nils Kristian så mye for innsatsen.