Minicart 0

Du har ingen produkter i handlekurven.

Ny daglig leder i Dental Sør

Da Simen Brualøkken ble kontaktet av BackerSkeie om å være med i en prosess for å potensielt bli daglig leder i Dental Sør var han midt i et stort og spennende prosjekt i sin daværende jobb. Likevel var han aldri i tvil, dette var en mulighet han gjerne ville utforske videre. Noen måneder senere er han i gang med stillingen, og gleder seg til fortsettelsen.

Simen har bred og god erfaring fra flere bransjer, og mener at hans styrke inn i arbeidet som daglig leder er at han har mye energi å gi, og er svært god på tall. Faktisk er han utdannet siviløkonom, og har tidligere jobbet som revisor, men han har ingen store planer om å «falle tilbake» på det yrket med det første.

Inntrykket av Dental Sør så langt beskriver Simen som utelukkende positivt. Han har særlig bitt seg merke i hvor lang ansiennitet mange av de ansatte har. Han trekker frem at lojalitet til arbeidsplassen ser ut til å stå sterkt i Dental Sør, og at det finnes svært mye kompetanse i bedriften. Selv håper han å kunne bidra med å tenke langsiktig, med strategi og analyse, samt å bidra med energi og motivasjon.

For Simen blir det viktig å sette seg inn i produkter og teknologien Dental Sør tilbyr fremover. Han understreker at han som daglig leder ikke har tenkt å bli noen ny produktekspert, men at det er viktig å ha en god forståelse for hva bedriften tilbyr.

Allerede før han tok fatt på lederstillingen hadde han sitt første besøk på hovedkontoret i Mandal. Der ble det hektiske dager hvor målet var å bli kjent med flere av de viktige funksjonene som har tilhold på hovedkontoret. I Dental Sør har vi hatt en tradisjon for å ta håndtrykkbilder av viktige øyeblikk, og denne gangen var intet unntak. Denne gangen var det likevel litt mer fokus på smittevern, som man kan se i toppbildet, hvor Åse Johnsen ønsker Simen varmt velkommen i fullt smittevernsutstyr.

På fritiden er Simen aktiv fotballtrener for de to eldste barna sine, og har et stort hjerte for idretten. Han har også drevet mye med jakt og fiske, og beskriver seg selv som en reiselysten kar. Neste planlagte tur går til Mandal, hvor han blant annet skal takke av Dental Sørs forrige daglige leder, Marius Stenslund. Marius var selv med i ansettelsesprosessen til Simen, og har stor tro på at den tidligere stillingen hans er i gode hender.

Vi i Dental Sør vil også gjerne takke Marius for innsatsen og engasjementet han har vist i sitt arbeid. Han har vist at han ser den enkelte ansatte, og ikke minst vært en god medspiller i alle avdelinger. Vi gleder oss til fortsettelsen med Simen, og ønsker ham og familien velkommen til St. Hans-feiring på det blide sørland.