Minicart 0
  • Du har ingen produkter i handlekurven.

Ingveig E. Haslemo 2016

Ingveig Eppeland Haslemo har sendt oss følgende:

Da var oppholdet mitt på Haydom over og jeg ser tilbake på 4 flotte uker på tannklinikken. Jeg har jobbet sammen med to lokale tannleger, Yeramia Qambaji Nuwass og Elihuruma Samweli, noe som har vært lærerikt og interessant.

Tannklinikken er nært knyttet til selve sykehuset på området, så jeg har også fått et lite innblikk i hvordan rutiner og systemet fungerer der. Det har vært mange interessante kasus innom på klinikken, og jeg har fått se tilstander jeg tidligere kun har sett i lærebøkene.

Naturen i området rundt Haydom er nydelig, så det ble benyttet med noen utflukter i helgene. Blant annet til Mount Hanang (3420moh).

Det har vært veldig lærerikt å gjøre sin daglige jobb i så ulike omgivelser enn man er vandt til, og jeg synes det har vært en veldig god erfaring å få tilbringe litt tid på tannklinikken på Haydom