Minicart 0

Du har ingen produkter i handlekurven.

Går du med en klinikkdrøm?

 

En tannlege bygger kanskje bare én klinikk i livet sitt. Vi i Dental Sør jobber med dette hver dag. Går du med en klinikkdrøm bør du derfor starte prosessen med å ta kontakt med oss!

Vår unike kunnskap vil kunne lose deg trygt og godt gjennom hele prosjektet ditt, og spare deg for unødige overraskelser og kostnader. Vi vet hva som er viktig å tenke på når du skal innrede det rette lokalet, eller gjøre om det lokalet du allerede benytter i dag. Vår prosjekttegner tegner ut den beste ergonomiske løsningen, og tar dine ønsker og behov med i arbeidet. Vi følger deg tett opp, og har som regel flere av våre ansatte involvert i prosjektet ditt.

Vi blir rett og slett glad i alle klinikkene vi er med på å bygge, og vil derfor yte maks slik at du blir fornøyd. For at du skal finne utstyret som passer deg best inviterer vi deg gjerne inn i våre showroom enten i Mandal eller i Oslo. Her viser vi frem det viktigste utstyret du trenger på klinikken. Vi har masse erfaring  og kunnskap om dette, og vil hjelpe deg frem til det som er riktig for deg.

Høres dette interessant ut? Ta kontakt med oss på 38 27 88 88, for å høre hva vi kan gjøre for deg. Vi gleder oss allerede til å legge ut bilder av din klinikk på våre hjemmesider!