Minicart 0

Du har ingen produkter i handlekurven.

Dental Sør hjelper Frelsesarmeens tannklinikk

Frelsesarmeens tannklinikk i Trondheim behandler rus-avhengige og hjemløse som trenger behandling gratis. Nå har Dental Sør bidratt til at tilbudet kan fortsette.

 

Roger viser Kim hvordan han kan bruke det nye røntgensystemet
Roger viser tannlege Kim Bøen hvordan det nye røntgensystemet fungerer.

Tannlege Kim Bøen har sammen med sin assistent Solfrid behandlet pasienter på Frelsesarmeens tannklinikk i Trondheim i mange år. På klinikken tilbys alle former for behandlinger, fra trekking av tenner til rotbehandlinger. Klinikken er den eneste av sitt slag i Norge, og vi i Dental Sør mener derfor det er viktig å ta vare på tjenesten.

 

Trengte en oppgradering

Det er krevende å opprettholde et slikt tilbud, men pasientene er utrolig glad og takknemlig for at det eksisterer. Den største utfordringen klinikken erfarer er når pasienter ikke kommer tilbake for å fullføre behandlinger.

Fordi endel av utstyret til klinikken var av eldre årgang trengte klinikken sårt en oppdatering. Roger Moen ved Dental Sør har montert røntgenutstyr, ny scanner og nytt software til klinikken. Alt til en symbolsk sum. Softwaren som ble installert var Visiquick, og klinikken fikk også en 2 timers opplæring. I følge tannlege Kim Bøen var dette programmet de har ventet på.

Dental Sør skal supplere klinikken med noe gratis forbruksmateriell fremover.