Minicart 0

Du har ingen produkter i handlekurven.

Daglig leder har levert det siste utstyret

Arne Marius Stenslund har vært i Trondheim, og endelig har alle de veldedige vinnerne fått produktene sine. Den siste esken var øremerket Fresesarmeens tannlegekontor i Trondheim, som driver med tannbehandlinger for rusavhengige.

Stenslund ble godt tatt i mot av tannlege Kim Bøen og Solfrid Skei som driver klinikken. De var svært begeistret for gaven og var raske med å dra frem noen av t-skjortene vi hadde lagt ved alt utstyret. Bøen og Skei driver klinikken som har åpent hver tirsdag og er et tilbud hvor fattige rusavhengige får gratis tannbehandling.

Klinikken er et svært flott tiltak, og Bøen og Skei mener det burde vært et tilbud som var tilgjengelig for rusavhengige over hele landet. Ved klinikken har de også en kafé hvor fattige og rusavhengige kan komme. Klinikken behandler så mange pasienter de greier innenfor åpningstiden, men siden mange av klinikkens pasienter ikke har mulighet eller evne til å planlegge dagene sine har de ingen timebestilling.

Tiltaket er lurt også fordi det frigir kapasitet i den offentlige tannhelsetjenesten, og reduserer antallet «no shows» betydelig. Vi i Dental Sør har også tidligere vært på denne klinikken, du kan lese mer om det her.