Minicart 0
  • Du har ingen produkter i handlekurven.

Årets medarbeider 2020 ble Gunnar!

Årets fineste tradisjon i Dental Sør gikk av stabelen i desember 2020. Hvert år kårer vi årets medarbeider, og alle ansatte får muligheten til å gi sin stemme. I år var det totalt 17 medarbeidere som fikk stemmer, men desidert flest stemmer gikk til Gunnar Antonsen. Han mottok hele 7 av 32 innsendte stemmer.

 

Gunnar hylles for sin ståpåvilje, og i en av begrunnelsene berømmes han for å ha stått på for å utføre serviceoppdrag over hele landet. Hans innsats og vilje til å reise i sør, øst, nord og vest har gjort at kundene har fått den hjelpen de trenger, og gjerne på kort varsel. Som den teknikeren som kan mest om imaging, og CBCT og OPG spesielt, i firmaet er Gunnar en svært viktig brikke for veldig mange. Det blir også påpekt at han stiller opp på alt.

 

For Gunnar er virkelig kunden og deres behov i fokus. En annen medarbeider ønsker å gi ham honnør for akkurat dette, og også det at han er en virkelig dyktig tekniker som kan det meste. I tillegg til dette er han svært villig til å lære opp andre i det han er ekspert i. Flere mener derfor at Gunnar fungerer som et levende oppslagsverk når en feil skal løses. Han bruker mye av sin tid og fritid på å levere på første klasse, og er for servicesenteret en av de det er lettest for servicesenteret å be om å ofre fritiden for å reise på diverse serviceoppdrag rundt om i landet. Noen spekulerer om han kanskje har vært mer på reise enn hjemme i det siste.

 

Det er faktisk ikke første gangen Gunnar er kåret til årets medarbeider. I 2010 fikk han også denne tittelen, og også den gangen ble det dratt frem at han var en blid og hjelpsom medarbeider som alltid stiller opp. Det ble også påpekt at han hadde svært god kontakt med kundene, og at kunder gjerne ventet spesifikt på ham.

 

I året som gikk hadde vi i Dental Sør veldig mange nyinnstalleringer av imangingutstyr, og denne prosessen har Gunnar vært en svært viktig brikke i. Han beskrives som en tydelig medarbeider med stor arbeidskapasitet som er svært hyggelig.

 

Vi vil alle få gratulere «Mr. Røntgen» med å nok en gang bli kåret årets medarbeider!