Minicart 0

Du har ingen produkter i handlekurven.

60% på tastaturer!


Gründeren vår, Jan Thomassen, fyller 60 år i morgen 5. mai! Det må feires med et skikkelig tilbud, og vi har slått på stortromma!

Vi har satt ned prisen på 60 stk. av vårt mestselgende hygieniske tastatur med hele 60%. Tilbudet gjelder kun i morgen onsdag 5. mai, og det er maks tre tastaturer pr. kunde.

Jan startet Dental Sør i det små på begynnelsen av 80-tallet, og har siden den gang innehatt flere roller i bedriften. Han brenner for at vi skal leve opp til mottoet vårt om å levere på på første klasse, og ønsker derfor å gi denne rabatten på et skikkelig kvalitetstastatur. Tilbudet gjelder den kablede varianten av tastaturet, noe Jan anbefaler spesielt.

Se videoen for å få vite mer om hvordan du bruker og behandler tastaturet.

 

I tillegg til dette tilbudet har vi sendt ut en tilbudsmail til alle våre nyhetsbrevkunder med flere tilbud som vi har i nettbutikken for tiden. Du får blant annet FRI FRAKT på varer over 2 500,- og 20% rabatt på røntgen forbruk. I tillegg har vi nå 60% rabatt på et restparti av KaVo Rota spray, som brukes til å smøre chucken på roterende instrument.