Minicart 0
  • Du har ingen produkter i handlekurven.

Sandefjord Tannhelsesenter

Mye har endret seg siden tannlege Arnt Helge Dybvik ble klimaflyktning, tok med seg kone og tre barn, og flyttet til Sandefjord for å overta enmannspraksis i 1997.

Fra byggeprosessen

Dybvik startet med enkel standard i trange lokaler. Etter et halvt år fikk han sin første assistenttannlege. I 2006 startet han opp sin spesialistutdanning i periodonti ved UiO, og var deltidsarbeidende fulltidsstudent. Underveis i videreutdanningen ble det flytting til nye kontorlokaler i 2008.

“Jeg trodde de lokalene skulle holde resten av min yrkeskarriere.”
-Arnt Helge Dybvik

Siden 2009 har praksisen vært i stor vekst. Det har vært solid tilstrømming av nye pasienter, og behovet for større lokaler begynte å melde seg for 2-3 år siden.

I 2018 ble Dybvik tilbudt leiekontrakt.Grovskisse av planløsning ble videresendt til Dental Sør, som kom opp med et forslag for hvordan klinikken kunne se ut. Ideen ble spunnet videre på, og Dybvik lot seg friste til et besøk i Mandal hvor både ideer, planskisser og utstyr ble presentert. Det ble lagt vekt på å skape en premiumklinikk med høyt fokus på kvalitet. Inn i de nye lokalene har også Sandefjord tannmakeri og en oralkirurg kommet til, og ønsket er å samle enda mer spesialkompetanse.

Fra byggeprosessen

“Prosessen med å rekruttere andre spesialister som tør å ta skrittet har vist seg noe kronglete, men kanskje vi kan friste noen ut av Oslogryta med den nye premiumklinikken vår?”
-Arnt Helge Dybvik

Den nye klinikken har vært et kjempestort prosjekt, og det har krevd mye møtevirksomhet for å komme i mål. På sikt ser de også for seg å drive kursvirksomhet i klinikken.

For Dental Sør har det vært et flott prosjekt og vi har levert mye utstyr og innredning. Vi vet at klinikken vil holde seg funksjonell i mange år fremover.

Vi ønsker Sandefjord tannhelsesenter lykke til i nye og flotte lokaler, og takker så mye for oppdraget.