Minicart 0

Du har ingen produkter i handlekurven.

Skann til Tann – Skalldyrsfestivalen

Dato: 08.08.2024
Meld deg på
Tid: 12:0018:00
Saltverket 6
4515 Mandal

Kombiner dette kurset med den fantstiske skalldyrsfestivalen i byen.

Denne dagen vil vi lose kursdeltakere gjennom prosessen fra digital avtrykksskanning til ferdig produsert krone/bittskinne/modell med mer.

Kurset vil være et hands-on-kurs, noe som vil si at hver kursdeltaker vil få mulighet til å utføre (med kyndig bistand) digital skanning, design, printing og etterbehandling til ferdig produkt. Dette kalles ofte «chairside-dentistry».

Dette kurset teller med i NTFs obligatoriske etterutdanning

 

Kurset vil avholdes i regi av Dental Sør, godt akkompagnert med den eminente Shoresh Afnan og Carl-Magnus Kjølstadmyr. Foredragsholderne vil geleide deg igjennom kursagenda med prosessen fra digital skann til ferdig designet permanent krone. Videre vil det presenteres eksempelcaser fra deres praksis og erfaring som utgangspunkt.

Litt mer om foredragsholdere:

Spesialist i oral kirurgi og oral medisin, Shoresh Afnan. Dette er en innovativ kirurg som har vært tilknyttet Oris Dental Galleri Oslo siden fullført spesialisering. Afnan jobber effektivt og kommuniserer godt med sine pasienter og kolleger. I tillegg til å jobbe klinisk holder Afnan en rekke kurs innen implantologi og kirurgiske tilnærminger i en klinisk hverdag. Carl-Magnus Kjølstadmyr, tannlege i Oslo med tannpleier-bakgrunn og fokus på forebyggende og vevsbesparende behandling. Foredragsholderne var noen av de første i Norge å ta i bruk 3D-print-teknologi klinisk.

Litt mer om Dental Sør:

Utstyrleverandør til tannklinikker i hele landet i over 40 år. Vi er lidenskapelig opptatt av kvalitet og at våre kunder opplever enhver kontakt med oss som en førsteklasses reise.

Praktisk info:

Kurset avholdes dato og tidspunkt: Torsdag 8. august fra 12-18:00.

  • Middag på terrassen etter endt kurs.
  • Kurset avholdes i lokalene til og i regi av Dental Sør, avdeling Mandal, Saltverket 6, 4515 Mandal.
  • Det vil bli servert mat og drikke til kursdeltakere og kursavgiften er 500,- per deltaker.
  • Målgruppen er primært tannleger, alternativt personell sammen med tannlegen må gjerne delta.

Påmelding er bindende og kurset vil ha maksimalt 20 deltakere. OBS! FÅ PLASSER IGJEN!

 

 

Lars Thore Hertzenberg
Telefon: 45284361