Minicart 0

Du har ingen produkter i handlekurven.

Skann til tann i Oslo

Dato: 04.09.2024
Meld deg på
Tid: 17:0020:30
Billingstadsletta 11
1396 Billingstad

Denne kvelden vil vi lose kursdeltakere gjennom prosessen fra digital avtrykksskanning til ferdig produsert krone/bittskinne/modell med mer.

Kurset vil være et hands-on-kurs, noe som vil si at hver kursdeltaker vil få mulighet til å utføre (med kyndig bistand) digital skanning, design, printing og etterbehandling til ferdig produkt. Dette kalles ofte «chairside-dentistry».

Kurset vil avholdes i regi av Dental Sør, med bistand fra Tannlab AS på design og etterbehandling. Foredragsholderen som vil geleide oss igjennom programmet,

vil benytte eksempelcaser fra egen praksis og erfaring som utgangspunkt.

 

Om foredragsholderen:

Petter Gjessing Johnsen er tannlege, foreleser og grunnlegger av Frisk Tannhelse. På fritiden driver han profilen Tanndoktor på sosiale medier. Petter har gjennom kursakademiet Arctic Biomimetics introdusert norske tannleger for fremtidens tannbehandling.

 

Om TannLab AS:

Tannlab er et av landets mest innovative tanntekniske laboratorier. De er spesialisert på digital arbeidsflyt, og tilbyr blant annet helkeramiske arbeid, implantatretinert protetikk, avtagbar protetikk og kombinasjonsarbeid, både egen produksjon og på formidling.

 

Om Dental Sør:

Utstyrleverandør til tannklinikker i hele landet i over 40 år. Vi er lidenskapelig opptatt av kvalitet og at våre kunder opplever enhver kontakt med oss som en førsteklasses reise.

 

Praktisk info:

Kurset avholdes dato og tidspunkt: Onsdag 4.9.2024 kl 17-2030

Kurset avholdes i lokalene til Porsche Center Asker & Bærum og gjennomføres i regi av Dental Sør AS.

Det vil bli servert mat og drikke til kursdeltakere og kursavgiften er 500,- per deltaker.

Påmelding er bindende og kurset vil ha maksimalt 20 deltakere.

Lars Thore Hertzenberg
Telefon: 452 84 361