Minicart 0

Du har ingen produkter i handlekurven.

Alero Hunsøya Tannhelsesenter

I et gammelt og røft fabrikkbygg i utkanten av Vennesla sentrum finner du Alero Hunsøya tannhelsesenter. En trapp opp venter et lunt venterom og lekre behandlingsrom.

Alero ønsket en lokal totalleverandør som kunne levere topp moderne utstyr. Det var også avgjørende å komme opp med en planløsning som tilfredstilte kundens behov for en enklere og bedre hverdag.

«Jeg tror også Dental Sørs gode renomme som klinikkplanleggere var viktig. Vi kunne komme med gode råd og veiledning om det å bygge om gamle fabrikklokaler til en moderne tannklinikk.»
– Eddie Brandsvoll

Prossessen frem til ferdig klinikk gikk uten problemer med et svært godt samarbeid mellom Dental Sør, ledelsen i Alero og utøvende håndtverkere.

Ved å legge vekt på tekniske detaljer som kunne øke det estetiske inntrykket har man sammen skapt en klinikk som er litt utenom det vanlige. Her er det fokus på en lun atmosfære hvor tanken var at kunden skal få en følelse av spa.

Det bød på en ekstra utfordring å skaffe «gullhåndtak» til den matt sorte innredningen, men resultatet var verdt strevet.

«Alero var opptatt i og skape en rolig atmosfære i et moderne og rolig lys men allikevel ha det dentale lys i form av lysarmaturer og D-tec Cloud lysflåte på sine behandlingsrom.»
-Eddie Brandsvoll

Av utstyret som ble levert til klinikken kan blant annet dette nevnes:Kavo E70-uniter, Kavo Focus røntgenapparater, Kavo scan eXam, Kavo OP3D , Visiquick og Climo innredning på steril, resepsjon og behandlings-rom.

Alero tannklinikker vokser seg frem p.t i Lillesand og Kristiansands-regionen, for øyeblikket deltar vi på en utvidelse ved klinikken i Lillesand samt ny klinikk på Fagerholt i Kristiansand.

Vi takker for å ha blitt valgt som totalleverandør til Alero og vi ser frem til fortsatt godt samarbeid i de påfølgende planer og prosjekter.